Premie og rullegenser

Jeg sitter i sofaen å koser meg med strikketøyet mitt i kveld, litt sliten etter en aktiv dag. Er i gang med en stripete rullegenser. Ja, en deilig genser fra nøstebarn, akkurat passe i tykkelse til den litt gode og varme frøkna mi.

Men jeg tenkte jo at jeg skulle legge ut bildet, og når jeg logger inn her så finner jeg beskjed og gratulasjoner fra nøstebarn om at jeg har vunnet gavekort. JIPPI!

Så nå er jeg kjempelykkelig:) Masse deilig ulltøy og garn til meg og mine, det helt klart. Gleder meg masse til å bruke det, og neida det blir nok ikke bare garn selv om det er litt fristende:) Men ungene skal i allefall ikke fryse i vinter. Vi elsker nøstebarns ulltøy og har en god del fra før, men det gjør jo ingen ting.

Hvis du ikke kjenner til nøstebarn så har de fantastiske ullplagg, og garn. De har og blogg hvor man kan finne masse inspirasjon. Og så har de lagt ut litt gratisoppskrifter, og det liker man jo:) Nå ble det mye skryt av nøstebarn her, men det måtte bare bli sånn. Jeg er kjempeglad, og nå skal jeg strikke videre på genseren min:) 

 

Ha en Strålende kveld , hilsen en lykkelig meg:)

2 kommentarer

sipusa

01.okt.2011 kl.09:32

Ser ut til å bli en flott rullegenser!

Og så morsomt å vinne da! Gratulerer:-D

Torunn

06.okt.2011 kl.15:56

Gratulera!!! Flott gensar du strikker på.

Skriv en ny kommentar

hits