Det er visst blitt høst.

 

Da var visst høsten her igjen, og det er ganske så kaldt enkelte morninger, så da er det på tide med litt varme.  Og det finnes vel knappt noe bedre enn hjemmestrikkede skjerf og pulsvanter, da holder man seg god og varm gjennom høsten.

Skjerfet er strikket i Drops deligth og har nydelige bruntoner, brukte nesten 2 nøster så det er passe stort. Tenker egentlig at dette skulle jeg ha selv, men så startet jeg på ett i orange toner, og det blir nok mitt istede. Så da får dette krype opp i gaveboksen:)

 

Pulsvarmerne er diverse gaver og til lille frøkna mi, her er det restegarn av forskjellige slag, noe baby ull (rosa), noe finull (lilla) og tapestry fra rowan(svarte).                                                                                                                           De røde sokkene er til lillegutt, og er strikket av austermann step, Disse har ligget leeeenge i kurven, tror jeg startet på dem til frøkna, men sånn ble det visst ikke:) Men nå skal de i bruk.

Rart hvor fort ting blir liggende litt lenge i kurven når det stadig er nye ting som frister, lista over ting jeg har lyst å lage er milelang og jeg trenger flere timer og og gjerne et sett hender til.Nå skal jeg kose meg med litt mere strikking.

Ha en fin dag.

Én kommentar

Kathrine Gregersen

29.sep.2011 kl.10:01

Hei, hei!

Du har vunne gåvekortet i konkurransen du deltok på!

http://nosteblogg.blogspot.com/2011/09/vinnar-av-konkurransen.html

Helsing Kathrine i Nøsteblogg

Skriv en ny kommentar

hits