Målgang for Vm strikken min.

Phu, jeg komm i mål. VM alongen til hobbyboden strakk seg over Vm på ski og På skiskyting og sent tirsdag kveld satt jeg å festet tråder. Så nå har minstemann ny genser og nye votter:)

Oppskriftene er hentet fra nøstebarnsboka, et must å ha i bokhylla syntes nå jeg, og garnet er fra 123knit jeg hadde kjøpt 300g garn og har  brukt 180g,  genseren og vottene er strikket i dobbelt totrådsgarn.Så da er jeg igang med litt andre prosjekter:) Jeg strikket en Marius hettejakke til lillebror i julegave, og da fikk jeg litt dilla på marius, så jeg er i gang med hele 3 mariuser til, 2 hettejakker og en genser i ribbestrikk. Og på søndag lurte jammen lillebror på om han kunne ømske seg 1 til han også, Han bruker sin jakke masse og opplever at folk kommer bort til han å lurer på hvor han har fått tak i den, og det er jo utrolig gøy. 

Tror ikke jeg har vist jakka i ferdig tilstand, så her er et bilde fra julaften, min lillebror ikledd jakke og en litt overtrøtt og hyper 2 åring:) 

Da skal jeg bruke dagen til litt enkelt husarbeid, og så gjøre ting jeg ikke kan, sånn som å sy og klippe i strikketøyet mitt, gruer meg masse, pleier egentlig å sende det til mamma så hun kan sy og klippe, men så tenkte jeg at det er på tide å lære seg. Så jeg krysser fingre og håper resultatet blir bra.

Ha en fin dag. 

Én kommentar

mona

10.mar.2011 kl.22:57

Da var du jo i mål, og det ble flotte, gode plagg. Nøstebarn er supert til både store og små.

Mariusjakken ble flin, i grunnen er den vel så praktisk som en genser også. Lykke til med nye prosjekter!

Skriv en ny kommentar

hits