En Barsk liten sjørøver og en skummel heks.

Ja det er karnevalstid og ungene skal ha karneval i barnehagen, jeg har laget kostymer til dem og sminket de klare. Riktig så fine ble de.


sjørøveren min har oppklippet olabukse og en t-sjorte fra HM som er klippet i og malt stripete med stoffmaling, et tørkle på hodet og litt påmalt skjegg og bart, og selfølgelig et tatovert hjerte med mamma inni. Herlig liten kar, ikke sant:)Heksa har jeg sydd drakt til, en overdel med litt myk tyll på og noen edderkopper, og et svart skjørt med litt  svarttyll og litt sølvtyll og selvfølgelig  flere edderkopper. Hatten er kjøpt i lekebutikken, Ganske så fornøyd med resultatet ettersom jeg ikke er så veldig god med symaskinen, den luftes stort sett bare til karneval, men det var veldig gøy å sy litt, så kanskje det blir litt mer etterhvert:)Veldig fornøyde barn som skal ha en fantastisk dag.

Og jeg skal sette meg ned å strikke litt mer på VM-strikken min, guttene skal ut å gå stafett i dag, og det blit sikkert utrolig spennende, Ja jeg er hekta, får nesten hjertestans til tider av all denne spenningen i skiløypene. men jeg klarer å få strikket litt i all galskapen, så nå holder jeg på med raglandsfelling på genseren.Skal bare skynde meg ut å handle en bursdagsgave, så er jeg klar.

Ha en fin dag og en fantastisk helg. 

3 kommentarer

mimouna

04.mar.2011 kl.12:25

Så fine de ble! Eller skumle og tøffe var det visst, hihi! ;o)

Sitter her med VM-strikk jeg også, blir en spennende dag!

Fuglemamma

05.mar.2011 kl.20:56

Så tøffe utkledningsunger! Hyggelig å høre at du har strikket omslagsbodyen. Fnugg var virkelig søt, i grunnen finere enn originalen synes nå jeg.

Elisabeth

06.mar.2011 kl.12:20

Skumle unger, regner med at de hadde en fin dag. Nå må jeg bake ut fastelavnsbollene før det blir 5-mil og mer strikking!

Skriv en ny kommentar

hits