julekalendergaver og andre julegaver.

 

Det nærmer seg jula fort og jeg er i full gang med julegaver, men det som varmer mest i disse kalde dagene er den herlige julekalenderen min. Se så mye fint jeg har fått av mammamiia de siste dagene.
De små heklebrikkene er bare helt nydelige, blir overlykkelig av sånnt, for heklekunnskapene mine er på bunn nivå:)
Teen smakte herlig og dagen før hadde jeg fått et nydelig krus, som enda ikke er foreviget, det står nok engang i oppvaskmaskinen.og i går ble det litt yatzy på meg og ungene, passet bra for de hadde lapp på kalenderen sin hvor det stod lese julebok og spille spill.

Små herlige lapper med visdomsord, dikt og andre gullkorn er det og i kalenderen min.likte veldig godt dette -
Bestemødre kjenner verdien av klønete innpakninger til jul:)

 


 

Dagens luke (8desember) en nydelig liten engel og et herlig dikt .

Ellers er det julegaver da, begynner å nærme seg slutten på marius hette jakka, den har hatt en lang vei, for arm nr 2 ville bare ikke, men nå mangler den bare hette og stolper foran. Min snille mamma har klippet og sydd for meg.
Genseren er strikket i smart og mønstert er fra sandnes klassiker hefte.Og så ble det en blånisse lue ferdig i går, Vilde har og Adrian ville ha, så da får han jo det:)
blånisselue er strikket i vestlandsgarn, og tovet på 60 grader, da passer den fint til 2åringen, så nå skal den bare tørke ferdig, så skal han få ha den på.

Da skal jeg strikke litt, du får kose deg og ha en fin dag.


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits