Genser til lillegutt.Den ble ferdig tilslutt, men det ble genser, ikke body. Det var egentlig en body først, men når jeg felte var den alt for stor, og da rekket jeg den opp, Ikke helt opp, bare opp til mønsterkanten. For den hadde jeg ikke lyst å lage igjen. Så la jeg litt ribbestrikk i begge sidene av genseren, og strikket den ferdig. 
Jeg mister fort motivasjonen når det blir mye feil og surr, så det tok litt land tid, men den er ferdig, og kommer til å passe utover høsten også:-)

Den er strikket av dale baby ull, og mønsteret til den opprinnelige bodyen er fra dalegarns hefte baby klassisk, og heter voss. 
Har mistanke om at genseren kommer til å bli mye brukt selv om jeg ikke er 100% fornøyd.

Holder på med er skjørt til meg selv og har egentilg ikke anelse om hva jeg skal gjøre når det er ferdig, og kjenner jeg får litt panik over å ikke ha planene klare, får lete litt i lageret mitt,og fine noe som frister.

 

2 kommentarer

mimouna

27.mai.2010 kl.22:12

Synes du reddet den bra jeg, og en genser varer lenger enn en body. Lette plagg i Babyull kan være greie utover sommeren også. I alle fall i år...

12.jun.2010 kl.22:55

Du verden så smart med ribbestrikken i sidene. Genialt. Fint mønster det der,å skjønner godt at du ikke ønsket å strikke den engang til.

Skriv en ny kommentar

hits