Ullsokker og nytt deilig garn.Jeg hadde et stort behov for nye sokker så da ble det sånn. Ullsokker  strikket i Siljagarn til meg selv.  Og når jeg først skulle strikke utfordret jeg meg selv til å strikke en annen hel en jeg er vant til. Men det gikk helt greit, så da har jeg lært noe nytt:-)


Og så har jeg handlet litt på nett, for etter en lang runde med blogglesing fant jeg ut at sunshine yarn har herlige farger inspirert av Twiligh, og da var jeg ganske rask med å få meg litt nytt garn. Og garnet et utrolig herlig, mykt og godt og i fantastiske farger.
Og herlighetene mine har flotte navn også, her representert med Luna, New moon alice, edwards volvo og vampire.
 og av garnet ever after som er i nydelige lilletoner blir det et par luksus sokker til meg selv, og da valgte jeg å teste ut å strikke fra tå opp. brukt oppskrift fra spinnstrikk, og de er i perleribb, syntes de blir veldig fine.Ja det er litt sånn av og til at denne garnlager slankingen glir litt ut, men fristelsene blir for store og jeg har virkelig forelsket meg i dette herlige garnet. Er noen nøster til på vei i posten, og så får jeg vel ta tak i lageret mitt igjen.
Nå skal jeg gjøre ferdig luksus sokkene mine, og bruke restene på noen pulsvarmere til Vilde. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits