Nå starter julegave produksjonen.Ja, for det nærmer seg jul fort og mange gaver skal avgårde, så da får strikkepinnene jobbe for fullt på kveldene i en periode fremover.
Disse sokkene skulle være julegave, men det var en liten frøken som mente hun trengte de, så da forsvannt de med en gang trådene var festet. Så da var det bare å begynne på nytt.
morro at hun vil ha da, hun er veldig stolt av alt hun får og gikk i sokkene sine hele dagen i barnehagen, det skulle ikke være tøffler utenpå hennes nye sokker nei.
Sokkene er strikket av opal garn og det er masse igjen på nøstet så et nytt par er under produksjon,

Så har jeg vært flink å printet ut endel oppskrifier som jeg har tenkt å lage i julegaver, så de er lagt sammen med garn og med navn så går ting litt raskere, For da vet jeg hvor ting er når jeg trenger det, og hvilket garn som er tenkt til hva, så slipper at det blir kaos og at garn er brukt opp osv. Ja jeg surrer ofte litt, og tror at jeg har når jeg har brukt opp:-)

Nå er ungene i barnehagen, og jeg skal kose meg med strikking, og gårsdagens episode av Greys anatomi, jeg har tatt ut litt ferie og nyter fridagene.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits