En utrolig trist dag

I dag er egentlig ingen god dag. Min kjære mormor døde i dag. Utrolig rart å tenke på at hun ikke skal være her mer. Vi kommer til å savne henne masse. Hun var en utrolig herlig dame, og hun hadde en fantastisk alder -94 år.

I barndommen min var jeg og søsteren min masse på hytta sammen med mormor, mens mamma og pappa jobbet. mormor bodde på hytta hele sommeren og når vi var der var det første vi gjorde om morgenen å krype opp i mormors seng og bli lest for. Herlige minner, og dem er de mange av.

I går satt jeg hos mormor noen timer og det føltes veldig gort og det var herlig å kunne fortelle henne hvor mye vi har satt pris på henne og at hun tok så godt vare på oss, og ikke minst mine unger hvor glade de er i henne. Hele 10 oldebarn hadde hun fått, og hun var utrolig stolt av dem.

Vi har jo vært heldige å hatt henne hos oss lenge og hun har vært ganske så sprek, og hun har i alle år forskynt hele familien med raggsokker.

Så  det er en trist dag, og jeg kommer til å savne henne masse.

Én kommentar

hobbystua

19.aug.2009 kl.20:26

Hei.Ja det er trist når en man er glad i forlater denne verden,uansett alder er det leit.Men det er godt du har mange gode minner fra henne.De vil nok ligge godt bevart i hjertet ditt.Ser på bildet at det var en hjertevarm dame.Trøsteklem fra meg:-)))

Skriv en ny kommentar

hits